26.10.2024. – NJUŠKE NA ZADATKU

Pridružite nam se na jedinstvenoj i inovativnoj radionici za pse u subotu 26.10., koja će vašem ljubimcu pružiti priliku da kroz zabavne i smirene aktivnosti istražuje okolinu, opušta se, i radi na svom samopouzdanju uz vašu podršku. Ova radionica je posebno osmišljena kako bi psi kroz interakciju s vlasnikom i različite zadatke postigli opuštenost, naučili nove vještine i poboljšali svoje ponašanje u različitim okruženjima.

Što očekivati:

  • Radionica je pogodna za pse svih uzrasta – od razigranih štenaca do mirnijih seniora.
  • Pseće aktivnosti uključuju rad na opuštanju, istraživanju, osvještavanju tijela i prilagodbi na različite podloge.
  • Psi rade u malim grupama, u smirenoj atmosferi gdje svaki pas radi individualno sa svojim vlasnikom.
  • Rad na odnosu između psa i vlasnika, kao i na socijalizaciji uz druge pse.
  • Posebno prilagođeno za pse koji su nesigurni, plašljivi, ili koji imaju problema s opuštanjem.
  • Radionica je ne samo prilika za vašeg psa da se opusti, već i da proširi svoje mentalne granice kroz zabavne i stimulativne zadatke.

Radionica traje 90 minuta, s pauzom za opuštanje i osvježenje, i održava se u kontroliranom i sigurnom okruženju. Svi psi su pod kontrolom vlasnika, tako da nema razloga za brigu – svaka aktivnost je prilagođena vašem ljubimcu.

Kotizacija za sudjelovanje iznosi 20€ po psu, a termin radionice bit će potvrđen nakon zatvaranja prijava, ovisno o broju grupa. Radionice će se održavati u jutarnjim terminima, a točan raspored javit ćemo vam na vrijeme.

Za dodatne informacije ili pitanja možete nas kontaktirati putem e-maila na klub.dogunit@gmail.com ili na broj telefona 0955497349.

Mjesto na radionici je rezervirano popunjavanjem prijavnice i uplatom kotizacije na račun kluba. Iskoristite ovu priliku da svom ljubimcu priuštite jedinstveno i opuštajuće iskustvo!

PRIJAVA